Bizarre Club

Bizarre Club-talon toiminta tarkentuu ennen tapahtumaa koronaohjeistusten mukaiseksi. Toimintaohjeet annetaan Club-talolle tulijoille.

Himos Areenaa vastapäätä sijaitsee Club-talo, jossa juhlistetaan seksuaalisuuden monimuotoisuutta. Toteuta fetissisi, vapauta sisäinen dominasi tai tule kokeilemaan bondagea – Bizarre Clubilla asetat itse rajasi!

Himo & Erotiikka -festivaalin yhteydessä sinulla on mahdollisuus tutustua fetissien ja BDSM:n maailmaan turvallisessa ympäristössä. Bizarre Club tuo paikalle laajan valikoiman BDSM-kalustoa, jollaista harvoilta löytyy kotoa. Staff myös neuvoo laitteiden käytössä.

Club-talolle sisäänpääsyn edellytyksenä on voimassa oleva Bizarre Clubin, muun suomalaisen kinky-yhdistyksen, XU:n tai Setan jäsenyys, sekä dresscoden täyttyminen. Bizarre Club RY:n jäseneksi (15€) voit liittyä Club-talolle tullessasi. Jokaisen tulijan pitää myös lukea ja ymmärtää talon säännöt ja koronaan liittyvä ohjeistus.

Club-taloon otetaan max. 100 hlöä kerrallaan, ja koko tilaisuuden ajan järjestäjillä on oikeus rajoittaa asiakasmäärää parhaaksi katsomallaan tavalla. 

Club-talo on avoinna perjantaina 22-02 ja lauantaina 20-03.

Päiväohjelmana Bizarre Club järjestää Club-talolla workshopeja lauantaina! Workshopeista peritään pieni osallistumismaksu paikan päällä, tarkemmat sisällöt ja aikataulut nähtävissä Club-talolla.

SÄÄNNÖT

  • Club-talolle sisäänpääsy vaatii pukukoodin noudattamista (lue lisää alta)
  • Sinä itse asetat rajasi – päätät mitä haluat kokeilla ja mihin asti.
  • Club-talolla et saa koskea kehenkään ilman lupaa, etkä mennä kolmanneksi pyöräksi ilman toisten osapuolten suostumusta!
  • Club-talolla on virallinen valokuvaaja, joka kuvaa vain henkilöitä, jotka haluavat tulla kuvatuiksi. Kaikki muu valokuvaaminen kiellettyä!
  • Club-talon tapahtumista ei kerrota eteenpäin, ei edes äidille!
  • Käynnissä oleville sessiolle annetaan rauha ja riittävästi tilaa ympärille.
  • Jos et osaa tai tiedä niin kysy, Staff neuvoo laitteiden käytössä.
  • Sääntöjä rikkonut poistetaan Club-talolta

DRESSCODE

Club-talolle sisäänpääsyyn vaaditaan fetish-tyylinen asu, fantasia-asu, univormu tai seksuaalisuuteen liittyvä asu. Asut voivat olla täysin peittäviä tai hyvin paljastavia. Täysin alaston vartalo täyttää myös koodin. 

Ideoita ja teemoja pukeutumiseesi: korsetti, kumi, nahka, PVC, keiju, haltia, viikinki, ritari, linnanneito, palomies, poliisi, sotilas, lentoemäntä, koulutyttö, lääkäri, terveyssisar… Jos et keksi mitään muuta päälle pantavaa, niin musta puku täyttää myös dresscoden.

Bizarre Clubin nettisivuilta löydät myös lisää vinkkejä asuvalintaasi! www.bizarreclub.fi

LAITTEET JA VÄLINEET

Club-talolta löydät erilaisia S/M-laitteita, köysiä ja ketjuja, jotka ovat vapaasti käytettävissä. Jos olet epävarma laitteen toiminnasta, kysy apua Staff-merkin omaavalta henkilöltä.

MIKÄ BIZARRE CLUB RY ON?

Bizarre Club on Jyväskylästä käsin toimiva vuonna 2000 perustettu, Suomen suurin fetish- ja BDSM-alan yhdistys. Yhdistys järjestää vuosittain loka- ja huhtikuussa bdsm/fetish-bileet. Jäsentemme kiinnostuksen kohteita ovat mm. BDSM, bondage ja erilaiset fetissit. Mukana toiminnassa on fettareita, homoja, lesboja, heteroita, parinvaihtajia, voyeristeja, transvestiitteja, sinkkuja ja varattuja. Kaiken kaikkiaan mukana on tavallisia ihmisiä ympäri Suomea, Baltiaa ja Skandinaviaa.

Bizarre Club | puh. 040-743 2869 (ark klo 9-15) | bizarre(at)bizarreclub.fi | www.bizarreclub.fi