Palvelut

Himos Center vastaanotto

Himos Center vastaanotosta noudetaan HimosLomien hotellihuoneiden ja mökkien avaimet, sekä majoituksen yhteydessä varatut tapahtumaliput.  Centeristä voi myös ostaa lippuja tapahtumaan.
Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
Puh. 020 711 9210

Infopiste – rannekkeenvaihtopiste

Infopiste sijaitsee Himos Areenan sisäänkäynnin yhteydessä. Infossa saat vaihdettua ostamasi lipun rannekkeeksi, jolla pääset kulkemaan vapaasti Himos Areenalla, Club-talolla sekä majoituspaikkasi välillä. Infon yhteydessä on narikka ja löytötavarat.

Shoppaile erotiikkatuotteita Himos Areenalla

Tapahtumassa mukana monipuolisia messuosastoja ja tuotemyyjiä.

Private

Monia lavalla nähtäviä esiintyjiä on mahdollista nähdä lähietäisyydeltä privateshowssa Himos Areenan 1. kerrokseen tehdyllä privateshow-alueella esitysten väliajoilla. Lisäksi privatessa on myös esiintyjiä, joita ei nähdä lavalla laisinkaan.

Privateshow on yksityinen näytös vain sinulle, muiden katseilta piilossa. Esiintyjiä löytyy joka makuun, sekä kotimaisia että ulkomaalaisia naisia, miehiä ja pareja, jotka esiintyvät niin miehille, naisille kuin pareillekin.

Private hinnat alk. 40€ 

Narikka Himos Areenalla

Vartioitu narikka Himos Areenalla sisältyy lipun hintaan. Club-talolla ei erillistä narikkaa.

Himos Areena avoinna: pe-la 20-03

Tupa kitchen & bar

Tupa kitchen & bar á la carte -ravintolassamme nautit täyttävän buffetaamiaisen, vietät aikaa virvokkeista nauttien tai poikkeat vaikka päiväkahvilla.

Grillivaunu

Grillivaunu Himos Areenan luona perjantaina ja lauantaina klo 23.30 alkaen aina aamutunneille saakka. Tarjolla grilliruokaa, artesaaniburgereita (myös vege) sekä makkaraperunoita.

Anniskelualueet

Himos Areena ja Tupa kitchen & bar. Nämä tilat ovat anniskelutiloja, joihin omien juominen tuominen on kielletty.

Bizarre Club -tapahtuma

Bizarre Club on Jyväskylästä käsin toimiva Suomen suurin fetish- ja s/m-alan yhdistys. Mukana fettareita, homoja, lesboja, biikkareita, parinvaihtajia, voyeristeja, transvestitteeja, sinkkuja, varattuja – tavallisia ihmisiä ympäri Suomea, Baltiaa ja Pohjoismaita! Bizarre Club -tapahtuma Himos Areenan vieressä olevalla Club-talolla. Sisäänpääsy Himo & Erotiikka -rannekkeella. Lue lisää »

Club-talo avoinna pe klo 22-02 ja la klo 20-03.

Xperience United

Xperience United on swingereiden ja muiden seksuaalisesti vapaamielisten aikuisten kohtaamispaikka. Himos Areenan yläparvi on varattu Xperience United jäsenille, sisäänpääsy VIP-alueelle vain XU:n ranneketta, Club X:n tai Bizarre Clubin jäsenkorttia näyttämällä.
Xperience United -jäsenten yksityistilaisuus Himos Areenalla perjantaina ja lauantaina klo klo 18 – 19.45. Lue lisää »

https://xperienceunited.com/