XU-VIP 2020

Koko Himos Areenan yläkerta on varattu XU:n, Bizarre club:n ja Club X:n jäsenten VIP-tilaksi.

Tapahtumajärjestäjä rajoittaa tilan asiakasmäärää koronasäännösten mukaisesti. Vipissä on istumapaikkoja, pystypöytiä sekä oma baari, ja lisäksi tilasta on erittäin hyvä näkyvyys lavalle. VIP-tilassa pääset viikonlopun aikana rauhassa tapaamaan ystäviä ja tutustumaan muihin XU:n jäseniin. Myös esiintyjät saattavat piipahtaa alueella.

Sisäänpääsy VIP-tilaan tapahtuu XU:n ranneketta, Club X:n tai Bizarre Clubin jäsenkorttia näyttämällä.
XU:n jäsenet, joilla ei ole vielä ranneketta, voivat ostaa omansa VIPin portaiden vieressä sijaitsevasta XU:n myyntipisteestä. Myyntipisteestä on ostettavissa myös muita XU-oheistuotteita.

Jäsenistöön kuulumattomat voivat ostaa XU:n pisteeltä kuukauden jäsenyyden sekä rannekkeet hintaan
20 € sis. 1 ranneke (sinkut), 25 € sis. 2 ranneketta (parit).

VIP-tila on avoinna perjantaina ja lauantaina illalla koko Himo & Erotiikka -festivaalin aukioloajan.

Jäsenistön tapaaminen

XU:n jäsenten yksityistilaisuus pidetään Himos Areenalla perjantaina ja lauantaina klo 18 – 19.45. Jäsentapaamisen ajan baarit ovat auki, mutta ruokamyyntiä Himos Areenalla ei ole.

Himos Areenan kanssa samassa pihapiirissä on Tupa kitchen & bar. Tutustu ruokalistaan »

Sisäänpääsylipun vaihto rannekkeeksi

Himo & Erotiikka -tapahtuman sisäänpääsyliput vaihdetaan rannekkeiksi. Lipunvaihtopiste on jäsentapaamisen ajan Kesäravintola Tupa & Terassin etuterassilla perjantaina klo 18-19.30 ja Himos Areenan lipunmyyntipisteessä klo 20 alkaen. Lauantaina lipunvaihtovaihtopiste on Himos Areenalla.

Xperience United

Xperience United (“XU”) on seksuaalisesti vapaamielisten aikuisten kohtauspaikka. Palvelun avulla tutustut samanhenkisiin ihmisiin, löydät erilaisia jäsenten järjestämiä bileitä sekä muita ryhmätapaamisia ja baari-miittejä.

Monet jäsenistämme ovat saaneet palvelun kautta valtavasti uusia hyviä ystäviä ja saaneet elämälleen aivan uuden, mielenkiintoisen suunnan.

Osoitteesta www.xperienceunited.com pääset tutustumaan XU:n sivustoon ja liittymään jäseneksi.