XU-VIP 2021

Koko Himos Areenan yläkerta on varattu XU:n, Bizarre club:n ja Club X:n jäsenten VIP-tilaksi.

Tapahtumajärjestäjä rajoittaa tilan asiakasmäärää koronasäännösten mukaisesti. Vipissä on istumapaikkoja, pystypöytiä sekä oma baari, ja lisäksi tilasta on erittäin hyvä näkyvyys lavalle. VIP-tilassa pääset viikonlopun aikana rauhassa tapaamaan ystäviä ja tutustumaan muihin XU:n jäseniin. Myös esiintyjät saattavat piipahtaa alueella.

Sisäänpääsy VIP-tilaan tapahtuu XU:n ranneketta, Club X:n tai Bizarre Clubin jäsenkorttia näyttämällä.
XU:n jäsenet, joilla ei ole vielä ranneketta, voivat ostaa omansa VIPin portaiden vieressä sijaitsevasta XU:n myyntipisteestä. Myyntipisteestä on ostettavissa myös muita XU-oheistuotteita.

VIP-tila on avoinna perjantaina ja lauantaina illalla koko Himo & Erotiikka -festivaalin aukioloajan.

Jäsenistön tapaaminen

XU:n jäsenten yksityistilaisuus pidetään Himos Areenalla perjantaina ja lauantaina klo 18 – 19.45. Jäsentapaamisen ajan baarit ovat auki, mutta ruokamyyntiä Himos Areenalla ei ole.

Himos Areenan kanssa samassa pihapiirissä on Tupa kitchen & bar. Tutustu ruokalistaan »

Xperience United

Xperience United (“XU”) on seksuaalisesti vapaamielisten aikuisten kohtauspaikka. Palvelun avulla tutustut samanhenkisiin ihmisiin, löydät erilaisia jäsenten järjestämiä bileitä sekä muita ryhmätapaamisia ja baari-miittejä.

Monet jäsenistämme ovat saaneet palvelun kautta valtavasti uusia hyviä ystäviä ja saaneet elämälleen aivan uuden, mielenkiintoisen suunnan.

Osoitteesta www.xperienceunited.com pääset tutustumaan XU:n sivustoon ja liittymään jäseneksi.